Vi skruer op for charmen i køkkenet, smider dug på bordene og byder velkommen til en hyggelig aften i vin&madbarens tegn.
Vi byder velkommen til en aften, hvor vi med inspiration fra vores yndligssted i Chablis, skruer op for menuen og serverer top vine dertil.
Du kan booke bord præcist som det passer dig, via vores bookingsystem her: booking
Menu:
Håndskåret charcuteri, fransk paté, surt og salt
Chablis - Domaine Naulin
Tataki af kalv, teryiaki, sprødt
Fleurie ‘Rose des Vents’ - Jerôme Lacondemine
Oksemedaljon, øko kartofler med persille, smørstegte gulerødder og peberglace
Irancy - Domaine Pierre Herouart
3 franske oste
Riesling Spätlese ‘Urglück’ - Rebenhof Johannes Schmitz
Menu - 400,-
inkl vinmenu - 650,-
Fuld ild - med bobler til velkomst og kaffe+avec til slut - 750,-