Alle vores leverandører, fra Spanien over Italien, Frankrig og nordligst i det tyske, er nu færdige med at høste og vinene står og gærer i kældrene.
Det vil vi gerne fejre med jer og byder på en aften med de største favoritter fra nogle af vores vinhuse, sammen med det store udtræk af tapas og oste.
Vi kommer forbi Mosel, Bourgogne, Chianti og Ribera del Duero i 4 glas som vinmenu til din aften, eller blot som smagning.
Vi serverer fra kl. 18.00 og du kan booke bord præcist som det passer dig, via vores bookingsystem her: booking
Vi kører følgende menu:
Charcuteriplatte med skinke, 3 x salami, 4 oste, mandler, oliven, brød og olivenolie
178,-
4 glas vinmenu
238,-
Sprød tærte
Sprød bund, danske øko kartofler, rødløg og grønne oliven, gratineret med Paresan
118,-
Kalvesteak
øko kartofler med persille, smørstegte gulerødder og pebersauce
198,-
Chokolademousse
58,-